24.3.2012

Love you.

Haluun olla rehellinen ja kertoa että musta tuntuu ihan sairaan pahalta kaikki asiat. Miten ihmiset voi jättää toisiaan, jos oikeesti rakastaa ?

 Miten se ihminen, kenen kanssa suunnittelit koko loppuelämän.. Jättää sut oikeesti yksin, eikä välitä enään niin paljon.

 Miks pitää erota jos ei oikeasti halua, ja jos oikeasti välittää ?

 Nyt mun olotila on niin huono ja kokoajan on ihan kaamala ikävä. Nyt kaikki tuntuu ikuisuudelta. Olis vaan ihana käpertyä oman rakkaan kainaloon, kattoa leffoja vierekkäin, tai saunoa. Ihan mitä vaan.:-(

 Mitä jos toinen rakastuu loppujenlopuksi johonkin toiseen? Ja toinen taas tuntee kauheeta kaipuuta sitä toista kohtaan.
Nyt pitäis vai suunnitella omaan kotiin muuttoa yksin? Vaikka kaikki oli suunniteltu jo tämän henkilön kanssa.

 Yritän olla mahdollisimman hyvällä tuulella ja onnellinen, mutta oonko oikeasti sitä? Miten mä voin olla onnellinen, ku se kaikkein rakkain ihminen on lähteny ja pakannut kassinsa.

 En sano tietystikkään sitä, että ihmiset ei voi rakastua uudestaan enään, tietysti ne voi ! Mutta musta vaan tuntuu etten yksinkertasesti halua ketään muuta. En tuu tarviimaan pitkään aikaan ketään muuta, koska mä tiedän ketä rakastan ja ketä en. Ehkä taas jokupäivä osaan iloita kaikista asioista. Mikään ei kyllä korvaa tätä, mutta haluun muistella vaan kaiken hyvällä :-) On mulla ystäviä, mutta ei ne korvaa sitä miestä ketä rakastan.

Yksin jään, jos en ympärilläni sinua huomaa.
Taivaalle tähyän ja sinun nimesi kuiskaan,
että vierelleni takaisin löydät.
Hetki hiljaa sinun vierelläsi

ja ymmärrän rakkauden merkityksen.



1 kommentti:

  1. Tsemppiä!! jos asiat on tarkotettu niin menevän niin usko pois,se helpottaa aikanaan! :)

    VastaaPoista