28.5.2012

Blondeille tiedoksi !



Teen kuolemaa kotona. Koska mun suurin huoli että mun tukka on HUONOSSA KUNNOSSA.
Mun pitkästä letistä ei oo enään mitään hyötyä koska latvat on niin huonona ja täynnä kakshaarasia!
Eli siis ainut vaihtoehto on ostaa niin kalliita ja hyviä aineita että tää eloutuu taas tästä, koska en millään viittis leikata pois, ainakaan paljoa.

Sain facebookin kautta hyviä vinkkejä miten saada hiukset hyvään kuntoon, ja pitää ainakin kokeilla mihin näistä tuotteista on.

                                            Pakkotilaukseen menee;

- Tigi Bedheadin dumb blonde hoitoaine.
- Tigi Bedheadin dumb blonde shampoo.
- Arcan care miracle hoitoöljy. 
- Tigi Bedheadin dumb Blonde Smoothing Stuff (Hiuksiin jätettävä hoitoaine)






      Tigi Bedheadin dumb blonde hoitoaine & shampoo (50e)








-Yllämainituista kahdesta purnukasta oon lukenu pelkkää hyvää, eli tosi kehuttua tavaraa. Pakkaukset on nyt tässä viimevuoden aikana vaihtaneet ulkomuotoaan ja myöskin sisältöään. Ennen shampoo ja hoitoaine on tuoksunut vahvalta ananakselta, mutta nykyään tuoksu on kuulemma ihanan pehmeä sitruksen ja aakkoskarkkien sekoitus, nam!

 Kaikenlisäksi vaikutukset ovat lupaavat, shampoo on hyvin vaahtoavaa ja pesevää, mutta ei silti kuivata päänahkaa. JA HOITOAINE JÄTTÄÄ HIUKSET SILEIKSI, PEHMEIKSI JA TAKUTTOMIKSI. Just sitä mitä mä halusinkin ! :)
Sitä en vaan tiedä että jääköhän se ihana tuoksu hiuksiin pitkäksi aikaan, se olis myös kiva että tuoksuis hiukset hyvältä aina suihkun jälkeen seuraavaan suihkukertaan saakka.



              Tigi bedhead dumb blonde Smoothing Stuff (22e)

















 - Antaa kiiltoa, siloittaa ja antaa täydellisen lopputuloksen, eli just mun tukkalajille sopiva !
 Kaikenlisäks tää auttaa kosteuttamaan ja korjaamaan värjättyjä hiuksia. Vähentää reilusti hiusten karheutta ja suojaa UV-säteiltä ja tasoittaa kuluneita latvoja, en malta odottaa. (:





                             Arcan Care Miracle hoitoöljy (32e) 





Kevyt hoitoöljy elvyttää hiuksen kosteustasapainon ja vahvistaa hiuksen rakennetta. Arvokkaat Omega-3-, Omega-6- ja Omega-9-rasvahapot ja E-vitamiini ravitsee hiusta. Miracle Elixir sulkee tehokkaasti hiussuomut ja palauttaa kauniin luonnollisen kiillon hiuksiin. Hoitaa myös haaroittuneet ja kuivat latvat. Monikäyttöinen ja ravitseva, ja tää sopii kaikille hiustyypeille :-) Teen sitte postauksen ku oon saanu tän kultsin kotiin, että toimiiko vai eikö :)


- Elikkä siis Facebookissa sain vinkkejä et kantsii ostaa jonkinlaista öljyä tukalle, kuulemma tepsii mutten oo ikinä saanu aikaseks kokeiltua, entiiä olikohan tää liian kallis valinta, mut tosi kehuttua nettipuheiden perusteella ! Pitää kokeilla jos olis hyvää niin tietysti laadukkaasta tuotteesta kannattaakin maksaa :-) 



Tietysti jos nää tuotteet on lupaavia, niin ostan tästäedespäinkin vastaavia ja kokeilen saman sarjan eri tuotteita :-) !






           ♥:llä Iitu.





5 kommenttia:

  1. ihanaa pelastit varmaan munkin hiukset tällä kirjotuksella, nimittäin mun tukka huutaa apua joka kerta kun siihen kosken.. !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama on mulla Linda :-( Mut pitää nyt oottaa et saan noi jotkut tulemaan tilauksesta nii vois sit tehä postauksen et miten toimii (;

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Noit tigin hoitoaineita/shampoota saa kärkkäisilt hintaa 28,90 € ja ne on siis noi isot pullot ! Et sielt kannattaa ostaa ni pääsee halvemmalla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti Maija? Noni hyvä, pitää käydä sieltä metsästämässä. Kiitos vinkistä! :-)

      Poista